Deal στην Αδριατική από ΝΕΛ - Grimaldi


Ανάσα παίρνει η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου με τη συμφωνία

Μάνα εξ ουρανού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου η σύναψη στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την ιταλική Grimaldi τρεις μόλις μέρες πριν τη συζήτηση στο αρμόδιο δικαστήριο στη Μυτιλήνη της αίτησης της ΝΕΛ με την επικύρωση της συμφωνίας που έχει υπογράψει με τους πιστωτές της.



Ο ιταλικός ναυτιλιακός όμιλος ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά σε μια προσπάθεια να αντέξει και να βγει αλώβητη από την κρίση στην οικονομία καθώς και στην ακτοπλοΐα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη στενή συνεργασία τόσο στη γραμμή Μπρίντεζι -Ηγουμενίτσα όσο και στην Τουρκία και τα Βαλκάνια όπου δραστηριοποιείται η ελληνική εταιρεία.

Η ισχύς της συμφωνίας αρχίζει από σήμερα 3 Οκτωβρίου με ημερήσια δρομολόγια στη γραμμή Μπρίντεζι- Ηγουμενίτσα: από Δευτέρα έως Σάββατο στα 19.00 με προσέγγιση στην Ηγουμενίτσα την επόμενη ημέρα στα 04.00 το πρωϊ.

Την Κυριακή αναχώρηση στις 13.00 με άφιξη στην Ηγουμενίτσα στις 22.00.

Oι αναχωρήσεις από Ηγουμενίτσα θα είναι καθημερινές στη 01.00.

Τα δρομολόγια εκτελούν ήδη τα δύο υπερσύγχρονα πλοία ro/pax, του Ομίλου Grimaldi, του «Sorrento» και του «Florencia» που κατασκευάστηκαν το 2003 και το 2005, αντίστοιχα.

Με υπηρεσιακή ταχύτητα 23 κόμβων έχουν μεταφορική ικανότητα πάνω από 950 επιβάτες το καθένα.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ήδη ειδική έκπτωση ύψους 100 ευρώ από σήμερα σε κάθε φορτηγό ή ρυμουλκούμενο, προκειμένου να προσελκύσουν νέους πελάτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Εμπορικά η ΝΕΛ θα συμβάλει στην ενίσχυση της οργάνωσης του ιταλικού ομίλου στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεργασίας στις γραμμές της Ελλάδας, της Τουρκίας και των Βαλκανίων.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και την καλοκαιρινή περίοδο με ενίσχυση της παρουσίας των δύο εταιρειών και κυρίως του ιταλικού ομίλου στο Αιγαίο προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες συγκοινωνιακές ανάγκες.

Η συμφωνία υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα στη Νάπολη, μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της NEΛ, Γιάννη Αβραντίνη και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Grimaldi, Εμανουέλε Γκριμάλντι.






Πηγή:.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.