Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας στη Σούδα


Ακόμη πιο φιλικό προς την κρουαζιέρα καθιστά το λιμάνι της Σούδας ο σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας που άνοιξε σήμερα τις πύλες του.

Ο σταθμός στον οποίο θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κρουαζιέρας και θα δίνεται πληροφοριακό υλικό σε όσους αποβιβάζονται από τα κρουαζιερόπλοια δημιουργήθηκε σε παλιά αποθήκη του λιμενικού ταμείου στην οποία έγιναν έργα διαμόρφωσης.


Η στελέχωσή του έγινε από υπαλλήλους του δήμου και εθελοντές, ενώ θα λειτουργεί κατά το χρονικό διάστημα που στη Σούδα θα δένουν κρουαζιερόπλοια.

«Ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε η εικόνα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να αρχίσει να αλλάζει όψη προς το καλύτερο, με στόχο την ενίσχυση και διατήρηση των αφίξεων των εταιρειών κρουαζιέρας στον τόπο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης. «Η λειτουργία των υποδομών αυτών, στο λιμάνι της Σούδας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των Χανίων», πρόσθεσε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση του λιμανιού επισημαίνοντας πως προχωρούν στο σύνολό τους οι μελέτες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στόχος των φορέων του τουρισμού στα Χανιά είναι το λιμάνι της Σούδας να καταστεί σταθμός για την κρουαζιέρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης».

Πηγή:dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637