Σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας στη Σούδα


Ακόμη πιο φιλικό προς την κρουαζιέρα καθιστά το λιμάνι της Σούδας ο σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας που άνοιξε σήμερα τις πύλες του.

Ο σταθμός στον οποίο θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κρουαζιέρας και θα δίνεται πληροφοριακό υλικό σε όσους αποβιβάζονται από τα κρουαζιερόπλοια δημιουργήθηκε σε παλιά αποθήκη του λιμενικού ταμείου στην οποία έγιναν έργα διαμόρφωσης.


Η στελέχωσή του έγινε από υπαλλήλους του δήμου και εθελοντές, ενώ θα λειτουργεί κατά το χρονικό διάστημα που στη Σούδα θα δένουν κρουαζιερόπλοια.

«Ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε η εικόνα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να αρχίσει να αλλάζει όψη προς το καλύτερο, με στόχο την ενίσχυση και διατήρηση των αφίξεων των εταιρειών κρουαζιέρας στον τόπο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης. «Η λειτουργία των υποδομών αυτών, στο λιμάνι της Σούδας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των Χανίων», πρόσθεσε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση του λιμανιού επισημαίνοντας πως προχωρούν στο σύνολό τους οι μελέτες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στόχος των φορέων του τουρισμού στα Χανιά είναι το λιμάνι της Σούδας να καταστεί σταθμός για την κρουαζιέρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης».

Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.