Διπλό deal για την Φωτεινή Καραμανλή


Την ναύλωση του «Konstantinos D» (Dwt 50.326/2000) για 4 έως 6 μήνες έναντι του ποσού των 7.600 δολαρίων ανά ημέρα ανακοίνωσε η Hellenic Carriers της Φωτεινής Καραμανλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος ημερήσιος ναύλος στην αγορά είναι περίπου 8.271 δολάρια την ημέρα.

Η Hellenic έχει επίσης ναυλώσει το «Hellenic Wind» (Dwt 74,000/1997). Η συμφωνία προβλέπει 7.350 δολάρια καθημερινά για 5 - 9 μήνες.


Σύμφωνα με το Baltic Exchange, το σκάφος έχει καθοριστεί από Hudson.

Η Hellenic δείχνει απρόθυμη να κλειδώσει τα πλοία της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κινείται πλέον στην αγορά σε χαμηλά επίπεδα.


Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.