Το ναυπηγικό κρεσέντο του Οικονόμου


Σε αναβρασμό η Κίνα για επένδυση 1,5 δισ. δολαρίων για 30 νέα πλοία

Την ώρα που η ναυτιλιακή Αγορά θυμίζει καυτή πατάτα, τα πηγαδάκια του κλάδου μιλούν για μία κίνηση επίδειξης ισχύος από την πλευρά του Έλληνα εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και αναμένουν επένδυση συνολικού ύψους 1,5 δισ. δολάρια για την ναυπήγηση 30 νέων πλοίων.


Τα ναυπηγεία της Κίνα έχουν σηκώσει τα μανίκια τους και αναμένουν την εντολή του κ. Οικονόμου ώστε να επιβεβαιωθούν οι φήμες για επένδυση «μαμούθ» στα κινέζικα ναυπηγία.

Μάλιστα ακούγεται ότι ο κ. Οικονόμου προχωράει σε μία κίνηση «ματ» καθώς αναμένεται να κάνει την παραγγελία του προτού ανέβουν και άλλο οι τιμές στον κλάδο των κατασκευών.

ΠΗΓΗ:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.