Αμετάβλητα στο 4,75% τα επιτόκια στην Αυστραλία

Αμετάβλητα παρέμειναν τα επιτόκια στην Αυστραλία στο 4,75%, με την κεντρική τράπεζα να ανακοινώνει ότι θα εξετάσει τη βραχυπρόθεσμη επίδραση που θα έχουν οι πλημμύρες στην ανάπτυξη και στις τιμές, στην ανατολική ακτή της χώρας.
Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Glenn Stevens, διατήρησε το επιτόκιο στο 4,75% όπως αναμενόταν από τους αναλυτές.Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι η ανοικοδόμηση από τις πλημμύρες δεν αποτελεί σημαντικό ρίσκο για τον πληθωρισμό, ενώ εκτίμηση ότι η παγκόσμια οικονομική προοπτική είναι ισχυρή για φέτος.

«Η επιπρόσθετη ζήτηση για την ανοικοδόμηση είναι απίθανο να έχει μεγάλη επίδραση μεσοπρόθεσμα για τον πληθωρισμό. Η τράπεζα εκτιμά ότι ο πληθωρισμός το 2011 θα συνεχίσει να είναι σύμφωνος με το στόχο του 2%-3%», σχολιάζει ο Stevens.


Πηγή:www.capital.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.