Χτύπημα "κάτω από τη μέση" για Λαυρεντιάδη

Φήμες για διεθνές ένταλμα σύλληψης του επιχειρηματία.

«Χτύπημα κάτω από τη μέση» σε ένα... βρώμικο παιχνίδι συμφερόντων χαρακτηρίζουν στενοί συνεργάτες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τη φήμη που διακινείται εδώ και κάποιες ώρες μέσα από συγκεκριμένα ιστολόγια, σύμφωνα με την οποία έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Μια φήμη εντελώς αβάσιμη, την οποία χαρακτηρίζουν «αποκύημα νοσηρής φαντασίας», αφού φυσικά ουδέποτε τέθηκε θέμα σύλληψης του Έλληνα επιχειρηματία και εκτιμούν πως πρόκειται για κακόβουλα σχόλια πιθανόν ορισμένων ανταγωνιστών του.

Και αυτό επειδή κάποιοι «σκοτεινοί» κύκλοι είχαν αρχίσει να εξυφαίνουν σενάρια «εξόντωσης» από όταν αποφάσισε να πουλήσει τη Νεοχημική, και το ποσοστό που κατείχε στην Alapis, το οποίο απέκτησε Ιρακινός επιχειρηματίας.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα- εδώ διατηρεί πλέον ποσοστό 31, 3% μόνο στην Proton Bank- , έχει μετακομίσει και διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Ελβετία για δουλειές.



Απο - http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.