Πως ο Πόλυς πήρε πίσω την «προίκα» από τον Φράγκο


Η 17χρονη δικαστική διαμάχη της Κλέλιας Χατζηιωάννου με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Φράγκο έλαβε τέλος, αλλά στο παρασκήνιο ακούγεται πως μόνο ανώδυνα δεν ήρθε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός.
 Ένας συμβιβασμός, σύμφωνα με τον οποίο ο Γιάννης Φράγκος υποχρεούται να επιστρέψει την «προίκα», που του είχε δώσει ο πεθερός του, Λουκάς Χατζηιωάννου ως γαμήλιο δώρο με την κόρη του, για να στηρίξει τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα στη ναυτιλία, ύψους 130 εκατ. ευρώ.


Ρόλο - κλειδί στο να τα βρουν οι δύο πλευρές διαδραμάτισε ο αδελφός της «βασίλισσας των τάνκερ», Πόλυς Χατζηιωάννου.
Xatzhiwannou 
Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Safe Bulker, μετά τον θάνατο του πατέρα του, ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση. Ολόκληρη «στρατιά» νομικών συμβούλων και δικηγόρων, οι οποίοι πληρώθηκαν αδρά για τις υπηρεσίες τους με 7.000 ευρώ έψαχναν και το παραμικρό που θα μπορούσε να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών της οικογένειάς του, στη μεγάλη δίκη.

Και στο παρασκήνιο λέγεται πως εντοπίστηκαν περιουσιακά στοιχεία του Γιάννη Φράγκου στο Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί ότι έχει. Υπό τον φόβο της κατάσχεσης όμως, επήλθε ο συμβιβασμός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο μεγάλος κερδισμένος της όλης υπόθεσης δεν είναι τόσο η Κλέλια, όσο ο Πόλυς, ο οποίος ακούγεται πως εισέπραξε τα 65 εκατ. ευρώ από τα 130 μετρητά, καθώς είχε εξαγοράσει τα δικαιώματα επί τις αντιδικίας. Τα χρήματα αυτά, τα έδωσε στην RBS και Credit Suisse, λόγω των προβλημάτων της ναυτιλίας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Φράγκος, για να συγκεντρώσει το ποσό αυτό ψιθυρίζεται πως ζήτησε την συνδρομή της αδελφής του, Αγγελικ

ΑΠΟ-http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.