Φυλές της Λιβύης απειλούν να διακόψουν τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Δύση

Ο ηγέτης της φυλής Αλ-Ζαουάγια, που βρίσκεται στην ανατολική Λιβύη, απείλησε την Κυριακή με δηλώσεις του, να προχωρήσει στη διακοπή της παροχής πετρελαίου μέσα στο επόμενο 24ωρο, προς τις Δυτικές χώρες, εκτός αν οι αρχές της Λιβύης σταματήσουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί " καταπίεση των διαδηλωτών ".
Η φυλή αυτή ζει νότια της Βεγγάλης, η οποία έχει δεχθεί το χειρότερο κύμα βίας τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ακράμ αλ-Γουαρφάλι, ηγετική φυσιογνωμία της φυλής Αλ Γουαρφάλα, μιας από τις μεγαλύτερες στη Λιβύη, είπε στο κανάλι Αλ Τζαζίρα, " εμείς λέμε στον αδελφό Καντάφι, ότι δεν είναι πλέον αδελφός μας, εμείς του λέμε να φύγει τώρα από τη χώρα ".

Η φυλή αυτή ζει νότια της πρωτεύουσας Τρίπολης.



ΑΠΟ-marinews.gr με ΠΗΓΗ: Ημερησία

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.