Στα μέταλλα στρέφονται οι επενδυτές


Σε υψηλά 7 εβδομάδων ο χρυσός και 31 ετών το ασήμι

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων επτά εβδομάδων βρέθηκε σήμερα ο χρυσός, στον απόηχο των ολοένα και εντεινόμενων αναταραχών στη Λιβύη και των ανησυχιών επέκτασης των επεισοδίων και των διαδηλώσεων και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Πιο συγκεκριμένα, τα συμβόλαια παράδοσης Απριλίου του χρυσού έκλεισαν με κέρδη 12,50 δολάρια ή 0,9% στα 1.401,10 δολάρια η ουγγιά, ενώ το ασήμι κέρδισε 1,8% στα 32,86 δολάρια, φτάνοντας σε νέα υψηλά 31 ετών.
ΑΠΟ-newsbeast.gr ΜΕ Πηγή: reporter.gr 

    Geo & Art Boutique Hotel

    Geo & Art Boutique Hotel
    Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.