Ένταση στο Σουέζ με ιρανικά πλοία

Υπό στενή ισραηλινή και αμερικανική παρακολούθηση, βρίσκεται η πορεία δύο ιρανικών πλοίων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν να περάσουν σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, τη Διώρυγα του Σουέζ, γεγονός που χαρακτηρίζεται από το Ισραήλ ιδιαιτέρως προκλητικό. 
Σχολιάζοντας το γεγονός, ο εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Φίλιπ Κρόλι, δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για πολεμικά πλοία, ούτε επιβεβαίωσε το προορισμό τους, σημείωσε όμως ότι οι Αρχές είναι ενήμερες και παρακολουθούν την πορεία των πλοίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισραηλινός τύπος περιγράφει τα δύο ιρανικά πολεμικά πλοία ως μια φρεγάτα ΜΚ5 και ένα σκάφος ανεφοδιασμού που δεν αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για το εβραϊκό κράτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία στρατηγικών αναλύσεων Stratfor η αμερικανική παρουσία στη περιοχή καταγράφεται ενισχυμένη τις τελευταίες ημέρες, καθώς ήδη το αεροπλανοφόρο USS Enterprise, συνοδευόμενο από το καταδρομικό Leyte Gulf και το σκάφος ανεφοδιασμού Arctic, διέσχισε την Τρίτη τη Διώρυγα του Σουέζ και κατευθύνεται στον αραβικό Κόλπο.



ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.