Σε συζητήσεις Eagle Bulk και KLC

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την KLC βρίσκεται η Eagle Bulk, για την τύχη των 13 φορτηγών της, τα οποία έχει ναυλωμένα και για τα οποία ο κορεατικός κολοσσός, χρωστά 7.3 εκ. δολάρια.
Στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση τα πλοία να απαλλαγούν από την ναύλωση και να απασχοληθούν στην ελεύθερη αγορά μέχρι να καταβληθούν τα χρωστούμενα. 

Αυτό όμως πρέπει να γίνει με δικαστική πλέον απόφαση. Ανάμεσα στα πλοία και το νεότευκτο Supramax “Nighthawk”.

Άνευ μεγάλης σημασίας χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή η JP Morgan, που αν και θεωρεί θετικό το ότι η Eagle προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της, και να μειώσει τις ζημιές της, εν τούτοις η απασχόληση των πλοίων στην ελεύθερη αγορά ειδικά αυτήν την εποχή, ουσιαστικά δεν έχει να προσφέρει και πολλά.

Αντίθετα τα πλοία της είναι ναυλωμένα στην KLC μεταξύ 17.000 και 18.000 δολαρίων την ώρα που η ελεύθερη αγορά προσφέρει μόνο 12.000.

Πάντως η εταιρεία διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια ώστε να αντιμετωπίσει τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις, σημειώνουν οι αναλυτές της JP Morgan.




ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.