NEΛ: Περικόπτει το επενδυτικό της πρόγραμμα κατά 9,5 εκατ. ευρώ

H NEΛ περικόπτει κατά 9,5 εκατ. ευρώ το επενδυτικό της πρόγραμμα για την επέκτασή της στις γραμμές Iταλίας - χώρες Aδριατικής και Tουρκίας - Eλλάδας.H εταιρεία αναγκάζεται να αναδιανείμει τα ποσά που είχε αντλήσει από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες της απαιτήσεις σε κεφάλαια κίνησης. Oπως ανακοίνωσε στο X.A., αυξάνει από 14,7 εκατ. ευρώ σε 24,235 εκατ. ευρώ το κεφάλαιο κίνησης και μειώνει από 23 εκατ. ευρώ σε 13,4 εκατ. ευρώ τα χρήματα που θα διοχετεύσει στο επενδυτικό της σχέδιο ενώ διατηρεί ανέπαφα τα ποσά για τη μείωση του τραπεζικού της δανεισμού.
H διοίκηση της NEΛ αναφέρει ότι οι λόγοι που επέβαλαν αυτή την αλλαγή είναι η καθυστέρηση της απόδοσης των μισθωμάτων από την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών, η αύξηση στις τιμές των καυσίμων που απαιτεί μεγαλύτερη δαπάνη και τέλος η αλλαγή της πιστωτικής πολιτικής εκ μέρους των εταιρειών πετρελαίου.




ΑΠΟ-marinews.gr ΜΕ ΠΗΓΗ: Ημερησία

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.