Έναρξη δρομολογίων για την Aegean Speed Lines

Στις 24 Μαρτίου ξεκινά η Aegean Speed Lines τα δρομολόγια για τη σεζόν 2011.
Για τα δρομολόγια του Speedrunner IV, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται από τους πίνακες δρομολογίων.

Τα δρομολόγια του Speedrunner III για τη γραμμή Σύρο-Τήνο-Μύκονο, για την περίοδο 15/4 – 30/06, είναι ήδη διαθέσιμα στο σύστημα κρατήσεων, ενώ για την περίοδο από 24/3/11-15/4/11 και για μετά την 1/7/11, τα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μετά τις 15/3/11.

Παράλληλα, στα δρομολόγια του Speedrunner III στη γραμμή Πειραιά-Σύρο-Τήνο-Μύκονο προσφέρεται έκπτωση 10% στους ναύλους επιστροφής επιβατών και οχημάτων εφόσον εκδίδονται ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει τις ημέρες: Από Μεγ. Πέμπτη έως Τρίτη του Πάσχα και τα Τριήμερα Πρωτομαγιάς και Αγίου Πνεύματος.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.