Σύσκεψη για επιτάχυνση διαγωνισμών για χερσαία και πλωτά μέσα

Σύσκεψη υπό την προεδρεία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Ακτή Βασιλειάδη με θέμα την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης των χερσαίων και πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος και τον προγραμματισμό των ενεργειών για την αποκατάσταση της επιχειρησιακής ετοιμότητάς τους.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Χριστόπουλος Αθανάσιος, ο Αρχηγός Λ.Σ – E.A Αντιναύαρχος Λ.Σ Σούλης Κωνσταντίνος, ο Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Φουστάνος Θεόδωρος, ο Διευθυντής του Κλάδου Ε', ο Επόπτης ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ, οι Διευθυντές Τεχνικής Υποστήριξης και Επιχειρησιακών Μέσων & Ειδικών Μονάδων, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Προμηθειών.

Οι επιτελείς του Λιμενικού Σώματος ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Υφυπουργό για την κατάσταση που βρίσκονται τα χερσαία και πλωτά μέσα του Σώματος και συζητήθηκαν διεξοδικά τρόποι επιτάχυνσης των σχετικών διαδικασιών.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους εν εξελίξει διαγωνισμούς προμηθειών του Λιμενικού, οι οποίοι διενεργούνται μέσω της Ενιαίας Αρχής Προμηθειών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας.

Με βάση την αξιολόγηση των αναγκών καταρτίστηκε σχετικός πίνακας με ιεραρχημένες προτεραιότητες αναφορικά με τους διαγωνισμούς προμηθειών, ούτως ώστε να αναζητηθούν, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, οι βέλτιστοι τρόποι για την επιτάχυνση των σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών που αφορούν το Λιμενικό Σώμα.


ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.