Η αυξημένη τιμή του πετρελαίου προβληματίζει τους ακτοπλόους

ANHΣYXIA έχουν προκαλέσει στις ακτοπλοϊκές εταιρίες η συνεχιζόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου και η μείωση της επιβατικής κίνησης. Η Eνωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας με χθεσινή της ανακοίνωση επισημαίνει ότι η αύξηση των premiums πετρελαιοειδών από 2,80 δολ. έως 3,60 δολ. τον μετρικό τόνο, μόνο για τον εφοδιασμό πλοίων που εκτελούν πλόες εσωτερικού, μπορεί να οδηγήσει πολλές ακτοπλοϊκές εταιρίες στην πτώχευση. 

Oπως τονίζει η ΕΕΝ, το μονοπώλιο της κρατικής εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» προσπαθεί να δώσει χαριστική βολή μόνο στην επιβατηγό ναυτιλία εσωτερικού. Σημειώνεται ότι μία μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρία χρησιμοποιεί τον χρόνο περίπου 300.000 με 400.000 τόνους πετρέλαιο.








ΑΠΟ-express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.