Ολοκληρώθηκε η πώληση του “Superferry II”

Την ολοκλήρωση της πώλησης του RoPax “Superferry II”,  στην Golden Star Ferries Shipping Co, έναντι  4,65 εκατ. ευρώ, γνωστοποίησε η διοίκηση της Attica A.E, με σχετική ανακοίνωση της.
Η παράδοση του πλοίου, ναυπήγησης 1974, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Από τη συναλλαγή αυτή, πραγματοποιήθηκε λογιστικό κέρδος για την Attica Group 3,9 εκατ. ευρώ περίπου και θα περιληφθεί στα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2011, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου θα ενισχυθούν κατά 2,6 εκατ. ευρώ περίπου.

Η πώληση του “Superferry II” και η παραλαβή των δύο νεότευκτων επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων Blue Star Delos τον Μάιο 2011 και Blue Star Patmos τον Ιανουάριο 2012 αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Attica για περαιτέρω εκσυγχρονισμό του στόλου της.




ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.