Aegean: Δραστηριότητες στα λιμάνια Cristobal και Balboa του Παναμά


Η διεθνής εμπορική εταιρία ανεφοδιασμού ναυτιλιακών καυσίμων Aegean κατοχύρωσε σε αποκλειστική βάση άδεια για τη λειτουργία χερσαίων εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών προϊόντων στα λιμάνια Cristobal και Balboa του Παναμά.

H  ελληνικών συμφερόντων εισηγμένη στο NYSE αναμένεται να  ξεκινήσει τη λειτουργία της ως φυσικός προμηθευτής και στα δύο λιμάνια μέχρι το τέλος του δευτέρου τριμήνου του 2011.
Τα λιμάνια Cristobal και Balboa κατέχουν στρατηγική θέση στα δύο άκρα της Διώρυγας του Παναμά, ο οποίος αποτελεί σημαντικό δίαυλο για το διεθνές θαλάσσιο εμπόριο, αφού συνδέει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Και από τα δύο λιμάνια γίνονται συνολικά περίπου 14.000 διελεύσεις πλοίων ετησίως και σε συνδυασμένη βάση αποδίδουν ετήσια πωλήσεις καυσίμων περισσότερο από 5 εκατ. μετρικούς τόνους.



ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.