Ελεύθερο φορτηγό πλοίο που είχε καταληφθεί από πειρατές


Σομαλοί πειρατές απελευθέρωσαν μετά από τέσσερις μήνες το φορτηγό πλοίο με σημαία Παναμά MV Renuar και το πλήρωμα του που αποτελείται από 24 Φιλιππινέζους, όπως ανακοίνωσε η δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της πειρατείας.

"Το πλοίο κατευθύνεται τώρα προς ένα ασφαλές λιμάνι" ανέφερε η EU Navfor σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσε μέσω του Διαδικτύου.
Οι πειρατές εκτοξεύοντας ρουκέτες κατέλαβαν το φορτηγό πλοίο των 17.156 τόνων στις 11 Δεκεμβρίου, καθώς κατευθυνόταν προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τον Μαυρίκιο.






ΑΠΟ-newscode.gr




Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.