ΟΛΠ: Ολοκληρώθηκε η συντήρηση και επισκευή της Μεγάλης Πλωτής Δεξαμενής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής της Μεγάλης Πλωτής Δεξαμενής (“ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Ι”, 15.000 ton) του Ο.Λ.Π. Α.Ε. που βρίσκεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΠ ΑΕ επισημαίνει: 


"Σημειώνεται ότι στη Μεγάλη Πλωτή Δεξαμενή πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και επισκευής, οι οποίες περιελάμβαναν υλικά και εργασίες αντικατάστασης ελασμάτων πλευρών, αλλά και κιγκλιδωμάτων, κλιμάκων, ανθρωποθυρίδων, γραδελάδων, μπαλκονιών, καθώς και εργασιών υδροβολής, υλικών και εργασιών χρωματισμού κ.λ.π.
Για την εν λόγω επισκευή και συντήρηση ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. δαπάνησε για υλικά και εργασίες το ποσό των 552.423 ευρώ.
Οι εργασίες ανατέθηκαν σε εξειδικευμένα συνεργεία επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, μετά από διενέργεια ανοικτών διαγωνισμών και ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ήδη από τη ΝΑΥΣΟΛΠ Α.Ε. εκτελούνται έργα αναβάθμισης, όπως η ορθή αξιοποίηση των χώρων, η περίφραξη για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και δρομολογούνται άμεσα ασφαλτοστρώσεις, νέες πύλες, νέα ηλεκτρολογικά δίκτυα, νέα Pillars κλπ. ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές της για νέες πηγές χρηματοδότησης και για αυτόνομη πολιτική Marketing (προσέλκυση πλοίων).
Τέλος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία 2010 :
α) Το σύνολο των πλοίων που δεξαμενίσθηκαν στις δεξαμενές του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ανήλθε σε 154 πλοία έναντι 143 του 2009 και
β) Οι ημέρες απασχόλησης δεξαμενών ανήλθαν σε 803 το 2010 έναντι 732 το 2009.

Επισημαίνεται ότι οι δυο Πλωτές Δεξαμενές του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος αποτελούν το σημαντικότερο σε αξία και χρησιμότητα εξοπλισμό της Ζώνης, παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε ναυτιλιακές εταιρίες και διατηρώντας θέσεις εργασίας παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία".






ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.