Προσπάθειες αποκόλλησης φορτηγού πλοίου στο Κατάκολο

Η συνδρομή μεγάλων αλιευτικών σκαφών πιθανόν να ζητηθεί για την αποκόλληση του φορτηγού πλοίου Shenyang Ι με σημαία Τόνγκο, το οποίο προσάραξε χθες το απόγευμα πολύ κοντά στην ακτή της παραλίας Θίνες του Κατακόλου, παίρνοντας ελαφρά κλίση.Μετά από έλεγχο στο πλοίο εντοπίστηκαν 120 κούτες με λαθραία τσιγάρα, ενώ για λόγους ασφαλείας στην περιοχή βρίσκονταν, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας στελέχη του λιμενικού σώματος.

Το Shenyang Ι, στο οποίο επιβαίνουν 6 άτομα πλήρωμα, είχε προσαράξει νωρίτερα σε αμμώδη αβαθή, αλλά βρέθηκε σε δυσχερή θέση και οδηγήθηκε προς τη στεριά, λόγω αλλαγής της διεύθυνσης των ανέμων.

Στην αρχή ζητήθηκε η συνδρομή ρυμουλκού, αλλά δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το πλοίο καθώς θα κινδύνευε να κολλήσει και αυτό. Το πλοίο που είναι κενό φορτίου, όταν αποκολληθεί θα οδηγηθεί στο λιμάνι, προκειμένου να γίνει προανάκριση και να δοθούν καταθέσεις από το πλήρωμα.





ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.