Μπαίνει στα δεξαμενόπλοια μεταφοράς υγροποιημένου αερίου και ο Τσάκος


Μέρισμα 0,15 δολ. ανά μετοχή για το α τρίμηνο θα δώσει η Tsakos Energy Navigation που παρουσίασε μειωμένα κέρδη. Τα καθαρά κέρδη της ελληνικών συμφερόντων εισηγμένης στο NYSE ναυτιλιακής του Νίκου Τσάκου ανήλθαν στα 9,3 εκ. δολ. από 19,5 εκ. το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα ενώ τα κέρδη ανά μετοχή στα 0,20 δολ. Τα έσοδα από τη διαχείριση του στόλου των δεξαμενοπλοίων ανήλθαν στα 99,2 εκ. δολ.

Παράλληλα η Tsakos Energy Navigation υπέγραψε ναυλοσύμφωνα για 4 νεότευκτα suezmaxes για 53 χρόνια συνολικά (αθροιστικά και για τα 4) με τα σχετικά έσοδα να υπολογίζονται στα 720 εκ. δολάρια.
Κατά την συνδιάσκεψη με τους αναλυτές ο Νίκος Τσάκος αποκάλυψε ότι η ναυτιλιακή θα ανοιχτεί και στα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου αερίου (LNG) ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο κομμάτι των δεξαμενοπλοίων στο οποίο η ναυτιλιακή εκπροσωπείται στην παρούσα φάση μόνον με ένα δεξαμενόπλοιο.
Υπενθυμίζεται πως στον κλάδο έχουν παρουσία κολοσσοί όπως ο Αγγελικούσης, ο Προκοπίου και ο Βαφειάς.
Γ. Γ. Λ.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.