Οι «κρυμμένες» ευκαιρίες της ναυτιλίας


Στα δεξαμενόπλοια και στα πλοία μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου βρίσκονται οι ευκαιρίες σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της διοίκησης της Τsakos Energy Navigation (ΤΕΝ) του ομίλου Τσάκου.

Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του έτους.


Σύμφωνα με την ΤΕΝ, εκτιμάται ότι η πορεία της αγοράς δεξαμενόπλοιων θα επηρεασθεί αφενός από το μεγάλο αριθμό πλοίων που θα πέσει στο νερό και αφετέρου από τη συνεχή αύξηση της ζήτησης αργού από τις αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Επίσης θεωρεί ότι θα ενισχυθεί η αξιοποίηση των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) λόγω της καταστροφής των πυρηνικών εργοστασίων στην Ιαπωνία.

Όπως προσθέτει θα συνεχίζει να αναζητεί ευκαιρίες επέκτασης στον τομέα των δεξαμενοπλοίων, ενώ θα εξετάσει να βελτιστοποιήσει την επένδυσή της στον τομέα των πλοίων μεταφοράς LNG λόγω των ανοδικών προοπτικών του τομέα.

Επισημαίνεται ότι η ΤΕΝ ελέγχει ένα πλοίο μεταφοράς LNG και με τη διατύπωση αυτή αφήνει ανοικτό την προοπτική αύξησης των επενδύσεών της στο συγκεκριμένο κλάδο.






ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.