Αγορά μετοχών Μινωικών Γραμμών από Grimaldi Compagnia


Στην αγορά μετοχών των Μινωικών Γραμμών προέβη στις 11 και 12/5 η Grimaldi Compagnia Di Navigazione Spa, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Emanuele G. Grimaldi.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Grimaldi Compagnia προέβη στις 11/05 σε αγορά 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών των Μινωικών Γραμμών, συνολικής αξίας 2.710 ευρώ και στις 12/05 σε αγορά 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ.






ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.