Koji Sekimizu: Νέος γενικός γραμματέας στον ΙΜΟ

Ο Ιάπωνας Koji Sekimizu, θα διαδεχθεί τον κ. Ευθύμιο Μητρόπουλο στη θέση του γενικού γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Ο κ. Sekimizu εξελέγη ως νέος γενικός γραμματέας του ΙΜΟ στη δεύτερη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του συμβούλιου του ΙΜΟ το οποίο αποτελείται από 40 μέλη.

Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβε 19 ψήφους ενώ χρειαζόταν 21 για να εκλεγεί. τελικά στη δεύτερη ψηφοφορία έλαβε 23 ψήφους.

Οι άλλοι υποψήφιοι ήταν οι Lee Sik Chai (Κορέα) Ανδρέας Χρυσοστόμου (Κύπρος), Neil Frank Ferrer (Φιλιππίνες), Jeffrey Lantz (ΗΠΑ) και Esteban Pacha Vicente (Ισπανία).

Απόφαση του συμβουλίου

Η επικύρωση της απόφασης του συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΙΜΟ η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 21-30 Νοεμβρίου 2011.

Τον κ. Μητρόπουλο ο νέος γενικός γραμματέας θα τον αντικαταστήσει την 1/1/2012.

Ο κ. Sekimizu είναι αυτή την περίοδο διευθυντής της Επιτροπής για την Ασφάλεια του ΙΜΟ (Maritime Safety Division). Είναι ναυπηγός ενώ από το 1989 τοποθετήθηκε στη γραμματεία του ΙΜΟ. Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας κ. Μητρόπουλος, συνεχάρη τον κ. Sekimizu και τόνισε ότι θα συνεργαστεί μαζί του στενά μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του.





















ΑΠΟ-marinews.gr ΜΕ ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.