Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΕΕΝ: Σε κρίσιμο σημείο η ναυτιλία


Σταθερά βήματα για τη στήριξη και την ανόρθωση της ακτοπλοΐας και επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ζητά η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, επισημαίνοντας ότι ο κλάδος βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.
Οι ακτοπλόοι υπογραμμίζουν ότι εάν δεν γίνουν σταθερά και αποφασιστικά βήματα για τη στήριξη και την ανόρθωση του κλάδου «η πιθανότητα κατάρρευσης στο εγγύς μέλλον είναι ορατή».

«Απαραίτητη προϋπόθεση γι΄ αυτό είναι η ύπαρξη ενιαίου και σταθερού διοικητικού φορέα που να μπορεί να επιλύει τα προβλήματα του κλάδου με αμεσότητα και ταχύτητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, που καταγγέλλει την «κυβερνητική εμμονή για πειραματισμούς και δοκιμές στο χώρο να υποχωρήσει για να δώσει την θέση της στην ανασύσταση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με όλες τις αρμοδιότητές του, όπως είχαν διαμορφωθεί επί σειρά πολλών ετών».
ΑΠΟ-newscode.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637