Αν ο Παμπούκης δεν απαντήσει σε ναυτικούς…τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια


Συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματα τους μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ, περιμένουν οι ναυτικοί, από τον αναπληρωτή υπουργό περιφερειακής ανάπτυξης Χρήστο Παμπούκη, μέχρι τις 20 Ιουλίου, ειδάλλως αρχίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό.

Συγκεκριμένα χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ συζήτησε και εκτίμησε τα νέα δεδομένα όπως αυτά προέκυψαν μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα με τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Χ. Παμπούκη, ο οποίος είχε πει πως αναζητούνται «ευφυείς λύσεις».


Τι ακριβώς εννοούσε θα το μάθουμε σε λίγες μέρες, όταν θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στους ναυτικούς.

Βασικό αίτημα των ναυτικών είναι η κατάργηση των διατάξεων στο άρθρο 44 του εφαρμοστικού νόμου που αναφέρονται στη μείωση της χρηματοδότησης του ΝΑΤ, μείωση των συντάξεων κατά 6%, παρακράτηση μηνιαίας εισφοράς για τους συνταξιούχους του ΝΑΤ που δεν έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους κ.ά.














ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.