ΠΕΝΕΝ: Υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων

Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού με αφορμή την συνεδρίαση της έστειλε επιστολή προς την Διοίκησης της ΠΝΟ – Ναυτεργατικά Σωματεία με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «η ΠΕΝΕΝ, όπως πάντα έτσι και τώρα, τάσσεται υπέρ των απεργιακών και άλλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων με στόχο να ανακληθούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα στην Βουλή σε βάρος των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων».

Ειδικότερα αναφέρει: 


«Με αφορμή την συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ σήμερα 6/7/2011 θέλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
Όπως είχαμε κάνει γνωστό στις 27/6/2011 αλλά και με την τοποθέτηση του εκπροσώπου μας στην εκτελεστική στις 30/6/2011 η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ διαφώνησε με την απόφαση της ΠΝΟ για την λήξη της απεργίας της 30/6/2011.
Σε συνέχεια με νεότερο έγγραφό μας στις 4/7/2011 εκφράσαμε την κατηγορηματική μας αντίθεσή και δεν λάβαμε μέρος στην συνάντηση της Διοίκησης της ΠΝΟ με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χάρη Παμπούκη θεωρώντας ότι συνιστά την μέγιστη κοροϊδία για τον Ναυτεργατικό κόσμο (Τετάρτη - Πέμπτη 29-30/6/2011 να ψηφίζεται το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος και την Δευτέρα να γίνεται συνάντηση για τις εξοντωτικές ρυθμίσεις σε βάρος των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών) και κατόπιν εορτής να επιλέγει και να επιχειρεί η κυβέρνηση τον κοινωνικό διάλογο, δηλαδή την συνενοχή του συνδικαλιστικού κινήματος στα άθλια και βάρβαρα μέτρα σε βάρος μας.
Ως εξέλιξη όλων των παραπάνω δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε στην σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης με την σαφή και ξεκάθαρη θέση όμως ότι η ΠΕΝΕΝ, όπως πάντα έτσι και τώρα, τάσσεται υπέρ των απεργιακών και άλλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων με στόχο να ανακληθούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα στην Βουλή σε βάρος των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Αυτό αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και ευρύτερα τον εργαζόμενο λαό. 
Σε μια τέτοια κατεύθυνση πρέπει να οργανωθεί άμεσα ο αγώνας των εν ενεργεία Ναυτεργατών με τους απόμαχους του κύματος σε κοινό και ενιαίο μέτωπο έχοντας ως κεντρική στόχευση την ανατροπή των αντιναυτεργατικών μέτρων. Σε αυτόν τον αγώνα χωράνε και είναι αναγκαίο να πάρουν μέρος όλος ο ναυτεργατικός κόσμος χωρίς αποκλεισμούς, ανεξάρτητα από κομματικές, πολιτικές και παραταξιακές τοποθετήσεις.
Στην απίθανη περίπτωση που διεξαχθεί ψηφοφορία και υπάρξει ισοψηφία, εκπρόσωπος της ΠΕΝΕΝ θα λάβει μέρος μόνο για την ψηφοφορία και αυτό για να αποκλείσουμε την δυνατότητα λασπολογίας από τους γνωστούς ηγετίσκους του κομματικού, εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Για την Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ»




















ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.