«Χαμόγελα» για την τουριστική κίνηση στη Ρόδο

Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στη Ρόδο και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, με αποτέλεσμα να επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση στις τάξεις των τουριστικών παραγόντων της περιοχής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα οι αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο σημείωσαν αύξηση κατά 27% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010 και με βάση τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στα ίδια επίπεδα θα συνεχιστεί η τουριστική κίνηση και τους επόμενους μήνες.


Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο αφίχθησαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου με πτήσεις τσάρτερ 301.641 τουρίστες ενώ πέρσι είχαν έρθει 237.516 επισκέπτες. Τα πρωτεία σε αριθμό επισκεπτών κατέχουν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός επισκεπτών από Ιταλία , Σουηδία , Ρωσία και Ισραήλ. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφονται από τις αγορές της Ρωσίας (κατά 61,12%) του Ισραήλ( 73,33%) της Φινλανδίας(41,7%) και της Πολωνίας(58,62%).

Οι πληρότητες στις ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου κινούνται ήδη σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται ότι και οι επόμενοι μήνες θα είναι σε ανάλογα επίπεδα.

Αυξημένη είναι, επίσης, η τουριστική κίνηση και στο νησί της Κω αλλά και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

























ΑΠΟ-marinews.gr ΜΕ Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.