Αγορά containership από την Costamare


Την αγορά ενός ακόμη πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (containership) μεταφορικής ικανότητας 5000 TEU, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2003, ανακοίνωσε η Costamare.
Το πλοίο αγοράσθηκε από τη Mediterranean Shipping Company(MSC) αντί 55 εκατ. ευρώ.
Η αγορά του θα χρηματοδοτηθεί από ρευστά διαθέσιμα της εταιρείας και δανεισμό.

Το «MSC Linzie» το οποίο θα μετονομαστεί σε «MSC Romanos» αναμένεται να περιληφθεί από την Costamare στο διάστημα από 15 Αυγούστου μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου και θα ναυλωθεί στην πωλήτρια εταιρεία για διάστημα 63 μηνών, με μέσο ημερήσιο ναύλο 28.000 δολ.
Η Costamare ανακοίνωσε ακόμη νέες ναυλώσεις για έξι πλοία της, οι οποίες θα συνεισφέρουν περί τα 181 εκατ. δολ. έσοδα για όσο διάστημα διαρκούν.
Αυτή τη στιγμή η Costamare έχει 18 πλοία ελευθέρων βαρών.






ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.