Helmepa: Υποτροφίες σπουδών για μάστερ


Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου ΠεριβάλλοντοςHELMEPA  προκηρύσσει δύο υποτροφίες Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών/ ΠΜΣ (επιπέδου Master) για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2011 , ύψους 6.500 ευρώ, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Σχολή Θετικών Επιστημών με αντικείμενα την «Ωκεανογραφία και Διαχείριση Θαλάσσιου Περιβάλλοντος» και τη « Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος».

Οι υποτροφίες θα δοθούν εις μνήμη του Εμπνευστού της Γιώργου Π. Λιβανού.
Για να μπορέσει ο υποψήφιος να συμμετάσχει στην διεκδίκηση της υποτροφίας πρέπει να έχει εκπονήσει διπλωματική εργασία σε θέμα θαλασσίου περιβάλλοντος.
Υποψήφιοι γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Σχολής Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών, Σχολών Υγείας, Γεωπονικών Σχολών καθώς και πτυχιούχοι συναφών τμημάτων ΑΕΙ της Ελλάδας ή αντίστοιχων του εξωτερικού.
Η υποτροφία θα δοθεί κατά προτεραιότητα σε νέους και νέες, τέκνα Ελλήνων ναυτικών ή πρώην μέλη του Προγράμματος Παιδική HELMEPA, ηλικίας έως 28 χρονών που κατέχουν την αγγλική γλώσσα και αυτό να μπορεί να πιστοποιηθεί με πτυχίο Proficiency Cambridge ή TOEFL ή από εξετάσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών.







ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.