Containers: Καμπανάκι από Morgan Stanley, Sealntel και Drewry


Καμπανάκι για τον κλάδο των containers χτυπά η Morgan Stanley όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του κλάδου καθώς μείωσε τις προβλέψεις για την παγκόσμια ζήτηση στο 5-7% για την επόμενη διετία από 6-8% το 2011 και 7-9% το 2012. Αιτία τι άλλο από την πρόβλεψη της για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης.
Οι αναλυτές προβλέπουν ότι για μία ακόμη φορά θα υπάρξει εξορθολογισμός τόσο με την χωρητικότητα των εταιριών, όσο και με τις γραμμές, ενώ όπως υποστηρίζουν θα ακολουθήσει νέος κύμα παροπλισμών, μέχρι να επιτευχθεί σταθεροποίηση.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Sealntel, τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια έρχονται από τις ΗΠΑ γεγονός που τους οδήγησε να μειώσουν τις προβλέψεις για τις διαδρομές Ειρηνικού- ΗΠΑ στο 4-7% από 13% που ήταν η αρχική εκτίμηση τους.
Υπενθυμίζεται πως και η Drewry έχει προειδοποιήσει ότι θα αναθεωρήσει την αρχική της πρόβλεψη για ενίσχυση κατά 8%.



ΑΠΟ-portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.