Θετικά δείγματα στον τομέα των διαλύσεων

Μετά την ήρεμη και σχετικά άπραγη προ-προηγούμενη εβδομάδα στον τομέα των διαλύσεων, υπάρχουν θετικά δείγματα ότι η αγορά αρχίζει και επανακάμπτει. Η γενικότερη ανησυχία για το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, έχει δημιουργήσει νευρικότητα στους τελικούς αγοραστές (end buyers), εν αντιθέσει όμως με τους cash buyers που έχουν πραγματοποιήσει αρκετές αγορές και μερικές από αυτές σε αρκετά υψηλά επίπεδα για την εποχή δημιουργώντας προσδοκίες για την πορείατων διαλύσεων.

✏ Στην Ινδία, ενώ γίνανε πράξεις, και μάλιστα κάποιες από αυτές σε ελκυστικές τιμές, υπάρχει μία απόσταση μεταξύ των τιμών που βγάζουν στην αγορά οι cash buyers και των τιμών που προσφέρουν οι end buyers λαμβάνοντας υπόψη και τις διακυμάνσεις της αδύναμης ρούπιας με το δολάριο. Οι τιμές στην Ινδία αυξήθηκαν σχετικά με την προηγούμενη εβδομάδα και κυμάνθηκαν από $ 515 - $ 540 για πλοία ξηρού και δεξαμενόπλοια αντίστοιχα, κρατώντας τα σκήπτρα στις τιμές.
✏ Το Πακιστάν, ενδεχομένως σιγά-σιγά.






APO-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.