Παραλαβή νεότευκτου από την Golden Bridge Asset Management

Κοιτάζοντας την λίστα των νέων παραλαβών των Clarksons, έπεσε το μάτι μας στο νεότευκτο φορτηγό “Theotokos” (Dwt 55.695) που παραδόθηκε πρόσφατα στους πλοιοκτήτες του από την Hyundai.

Υποθέτει κανείς πως είναι Έλληνες. Αλλά με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για την κορεατική, Golden Bridge Asset Management ( Χρυσή Γέφυρα). 



Αν δεν πρόκειται για μία λάθος εγγραφή, δηλαδή να μπήκε κάτω από άλλον πλοιοκτήτη τον νεοπαραληφθέν φορτηγό, τότε πρόκειται για ένα πραγματικά αξιοσημείωτο γεγονός. Καλοτάξιδο να’ ναι.








ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.