Παραλαβή kamsarmax από την Safe Bulker

Το νεότευκτο φορτηγό τύπου kamsarmax “Venus History” (Dwt 95.692), παρέλαβε από τα ναυπηγεία της Imabari, η Safe Bulker.

Με την προσθήκη αυτή ο εν ενεργεία στόλος της αποτελείται από 20 φορτηγά πλοία, ενώ ναυπηγεί άλλα οκτώ, εκ των οποίων δύο capes, και έξι panamax, από τα οποία δύο στην ιαπωνική Sasebo.



Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει εκμεταλλεύτηκε ιαπωνικά χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει η ιαπωνική κυβέρνηση,προκειμένου να στηρίξει την οικονομία της, εξασφαλίζοντας δάνεια ύψους 122.4 εκ. δολαρίων τα οποία θα διοχετευθούν για την χρηματοδότηση τριών νεότευκτων φορτηγών.

Τα κεφάλαια χορηγούνται από την Japan Bank for International Cooperation, θυγατρικής της κρατικής Japan Finance Corporation και από την Citibank Japan ενώ την ασφάλιση ανέλαβε η επίσης κρατική Nippon Export and Investment Insurance.

Τα δάνεια, θα αποπληρωθούν σε 12 χρόνια και είναι πολύ ελκυστικά.
















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.