Ενδιαφέρον για ελληνικά λιμάνια από την ICTS

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά λιμάνια, τα οποία ως γνωστόν βρίσκονται στην ομάδα των ΔΕΚΟ προς ιδιωτικοποίηση.

Σύμφωνα με στοιχεία που εμφανίστηκαν στο πρακτορείο Reuters και αναμετέδωσαν ΜΜΕ, η εταιρεία International Container με έδρα στις Φιλιππίνες, θα εκδηλώσει ενδιαφέρον εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει τους σχεδιασμούς, οι οποίοι επίσης ως γνωστόν έχουν παγώσει καθώς οι χρηματιστηριακές τιμές έχουν πέσει.



"Περιμένουμε για τα δύο βασικά λιμάνια της Ελλάδας" δήλωσε ο πρόεδρος της, Enrique Razon, διευκρινίζοντας ότι η εταιρεία του είναι σε θέση να αναπτύξει κεφάλαια ύψους 500 εκατ. δολ. για εξαγορές.

“Έχουμε συγκεντρώσει πολλά κεφάλαια τα τελευταία δύο χρόνια… έτσι κοιτάμε για ευκαιρίες και εάν υπάρξει μία ακόμη οικονομική επιβράδυνση, που είναι πιθανό σε αυτό το σημείο, τότε θα υπάρξουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να αναπτύξουμε αυτά τα κεφάλαια, ανέφερε.

Είναι γνωστό ότι για το λιμάνι του Πειραιά αλλά και της Θεσσαλονίκης υπάρχουν εκπεφρασμένες διαθέσεις από εταιρείες και άπαντες αναμένουν το κυβερνητικό στίγμα το οποίο στον “ορυμαγδό” των εξελίξεων είναι άγνωστο τι θα επιλέξει αφού οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν σύντομα καθώς, αναζητείται ένα πολύ συγκεκριμένο ποσό για το δημόσιο κορβανά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ICT, έχει ξεκινήσει σειρά αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Αργεντινή, το Μεξικό και την Κολομβία.












ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.