Βραβείο από τον Στ. Χατζηιωάννου σε νέους επιχειρηματίες

Για 4η συνεχή χρονιά ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου χορηγεί 50.000 ευρώ ως βραβείο στο νέο επιχειρηματία που με την ιδέα του θα διακριθεί στη Λέσχη Επιχειρηματικότητας νέων κάτω των 40 ετών.

Η ιστοσελίδα www.stelios.comGreekAward έχει ήδη δεχθεί περισσότερες από 7.000 επισκέψεις, ενώ την αίτηση συμμετοχής έχουν συμπληρώσει αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ο αριθμός συμμετοχών είναι σημαντικά αυξημένος συγκριτικά με πέρυσι.


Το βραβείο αυτό, πέρα από την ηθική αναγνώριση, αποφέρει στο νέο επιχειρηματία και το χρηματικό έπαθλο των 50.000€, που θα πρέπει να επενδυθεί στην επιχείρηση.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, πιστεύω πως πρέπει να στηρίξουμε τους νέους που παίρνουν επιχειρηματικό ρίσκο και δημιουργούν νέες επιχειρήσεις και επομένως νέες θέσεις εργασίας. «Θεωρώ ότι τα 50.000 ευρώ μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία ή την αποτυχία για μια νέα επιχείρηση» είπε στο protothema.gr o Στέλιος Χατζηιωάννου.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 31/10/2011.

Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα ετήσια Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011» χορηγεί για 4η συνεχή χρονιά ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, θέλοντας να αναδείξουν την ελληνική νεανική επιχειρηματικότητα.













ΑΠΟ-marinews.gr
Του:Βασίλη Γούλα
για το protothema.gr
Αναδημοσίευση

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.