«Βλέπει» EFSF η Κίνα

Από είδηση σε είδηση για τις προθέσεις της Κίνας αναφορικά με την Ευρωζώνη. Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο από των δηλώσεων της  επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον που είχε συναντήσεις  με τον υπουργό Εξωτερικών της Κίνας Γιανγκ Τζιετσί και τον υπουργό Άμυνας της Κίνας Λιανγκ Γκουανγκλί και τις δηλώσεις της περί «ποιοτικών σχέσεων» αλλά και «στρατηγικού εταίρου κλειδί» για την Κίνα έγινε γνωστό ότι η Κίνα ενδιαφέρεται να «επενδύσει» στο EFSF. 

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η Κίνα θέλει να επενδύσει στο Ταμείο δημιουργώντας μια αυτόνομη επενδυτική οντότητα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι επαφές της ανώτατης ηγεσίας της Κίνας, όπως αυτές που έγιναν με την Ελλάδα είχαν και άλλες χώρες της Ευρωζώνης όπου μάλιστα υπεγράφησαν, όπως άλλωστε και με την Ελλάδα, σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες.
















ΑΠ0-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.