Noble Energy: Ξεκίνησαν οι γεωτρήσεις στα ανοιχτά της Κύπρου


Επιβεβαιώνει την έναρξη των γεωτρήσεων στα ανοιχτά της Κύπρου, η Noble Energy με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου. Η εταιρεία παράλληλα έκανε γνωστό πως άνοιξε δύο οπές στο έργο Noa στα ανοιχτά του Ισραήλ.
Η Noble Energy προχώρησε στην αύξηση των εκτιμήσεων της για την ημερήσια παραγωγή του 2011 στα 220 χιλ. έως στα 222 χιλ. βαρέλια από 215 χιλ. έως 218 χιλ. βαρέλια.

Μάλιστα τα κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν το τρίτο τρίμηνο στα 441 εκατ. δολ., ή 2,39 δολ. ανά μετοχή, από 232 εκατ. δολ., ή 1,31 δολ. ανά μετοχή, ενώ τα προσαρμοσμένα ανά μετοχή κέρδη υποχώρησαν στα 1,24 δολ. από 1,27 δολ.
Τα έσοδα σημείωσαν ανοδική τάση στα 924 εκατ. δολ. από 755 εκατ. δολ. με τις πωλήσεις να αυξάνονται 4% στα 224 χιλ. βαρέλια. Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet Research τοποθετούσαν τα κέρδη στα 1,04 δολ. ανά μετοχή και τα έσοδα στα 931,7 εκατ. δολ.
Η μετοχή της εταιρείας έκλεισε την Τετάρτη με άνοδο 0,57% στα 84,14, ενώ από την αρχή του έτους έχει ενισχυθεί 10%.



Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.