Διπλό “ποδαρικό” στο λιμάνι του Πειραιά

Ένα επιβατηγό και ένα κρουαζιερόπλοιο, θα κάνουν “ποδαρικό” στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ.

Η επίσημη υποδοχή του πλοίου της ακτοπλοΐας θα πραγματοποιηθεί τη 1η Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στο χώρο πρόσδεσης, επί του πλοίου, ενώ για την  άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου για τη νέα χρονιά, ο Οργανισμός  διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής στις 3 Ιανουαρίου όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό καταπλέει το κρουαζιερόπλοιο «ΜSC MAGNIFICA» με 3.000 επιβάτες.

Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα υποδεχτεί τους επιβάτες σε μια γιορτή με γλυκίσματα, παραδοσιακή νησιώτικη μουσική και έκθεση για το Αιγαίο. Η εκδήλωση θα γίνει μεταξύ 12:00-14:00 στην αίθουσα αφίξεων του Σταθμού Επιβατών Α΄ (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς) κάτω από τα γραφεία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε κ. Γιώργου Ανωμερίτη και του πλοιάρχου Master Giuseppe Maresca θα γίνει επί του πλοίου.












ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.