Μείωση ζημιών για τη Sea Star


Μείωση ζημιών αναμένει για τη χρήση του 2011 η Sea Star Capital σε σύγκριση με το 2010, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε στο Κυπριακό Χρηματιστήριο.

Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται, κυρίως, από τη συμμετοχή της εταιρείας στη μετοχική σύνθεση της ΑΝΕΚ ΑΕ κατά 23,16% και στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Seaways κατά 17,28%. Στην ανακοίνωση της η Sea Star Capital αναφέρει ότι «τα ετήσια αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2011 αναμένονται να έχουν ουσιαστική απόκλιση από τα αντίστοιχα του 2010, ήτοι, αναμένονται να είναι βελτιωμένα σε σχέση με τα αντίστοιχα δημοσιοποιηθέντα αποτελέσματα του 2010».

Η μικρότερη ζημιά οφείλεται στο γεγονός ότι κατά το 2010 υπήρχε μη επαναλαμβανόμενη ζημιά από πώληση μεριδίου σε συνδεδεμένη εταιρεία καθώς επίσης και στο γεγονός ότι ζημιές των συνδεδεμένων εταιρειών αναμένονται να είναι μικρότερες από αυτές του 2010. Κατά πόσο οι λόγοι που αφορούν την μείωση ζημιών συνδεδεμένων εταιρειών, θα είναι επαναλαμβανόμενοι ή όχι, θα εξαρτηθεί από την πορεία των εν λόγω συνδεμένων εταιρειών, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι το 2010 η Sea Star Capital ανακοίνωσε ζημίες ύψους 50,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 57,5 εκατ. ευρώ το 2009, ενώ το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είχε ανακοινώσει ζημιές ύψους 12,3 εκατ. ευρώ έναντι 27 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2010.





ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.