Η Λήμνος συνεχίζει τον αγώνα για καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, αποφάσισε την συνέχιση του δίκαιου αγώνα της Λήμνου, για καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.
Στην πολύωρη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατέθεσαν τις απόψεις τους ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σάββας Βαρελτζής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, Δημήτριος Σάραγκας, Ιωάννης Σιάχος, το μέλος Επιμελητηρίου Λέσβου – Λήμνου κ. Ιάκωβος Παπαδόπουλος, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου κα Φωτεινή Στεφανιδάκη, ο Πρόεδρος Μεταφορέων κ. Νικόλαος Ζαϊμης, καθώς και παριστάμενοι πολίτες.

Το σύνολο των παρευρισκομένων στήριξε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συνέχιση και κλιμάκωση του Αγώνα.
Κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, αποφασίστηκε ο αγώνας της Λήμνου να μεταφερθεί και στην Αθήνα, στο κέντρο λήψεως των αποφάσεων, αλλά και να συνεχίσει να εντείνεται έως ότου δοθεί η λύση που θα δικαιώσει τα αιτήματα μας.
Ο Δήμαρχος Λήμνου μετά το τέλος του Δ.Σ. δήλωσε: «Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε το δίκαιο αγώνα μας με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Ενωμένοι όλοι οι Λημνιοί διεκδικούμε και απαιτούμε να αντικατασταθεί άμεσα το «Aqua Maria» με πλοίο που να παρέχει στοιχειώδη άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα. Όχι πια στα πλοία 4ης κατηγορίας.
Η Λήμνος αξίζει καλύτερης μοίρας. Ο αγώνας μας μετά την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. και με την ενεργό στήριξη όλων των κατοίκων αλλά και των απόδημων Λημνιών μπορεί να φέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».


ΑΠΟ-newsbomb.gr
Πηγή: lesvosnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.