Eπανέρχεται δριμύτερη η Brave Maritime με 8 παραγγελίες LPG πλοίων


Φωτό: Ο Χ.Βαφειάς 
παραλαμβάνει βραβείο 
από τον αντιπρόεδρο 
της STX mr Κwang-Gi Lo

Μετά την πώληση 15 φορτηγών πλοίων μεταξύ του 2003-2009 η Brave Maritime Corp επανέρχεται δριμύτερη με μία παραγγελία έως 8 LPG/VCM carriers στα ναυπηγεία STX της Κορέας. Τα πλοία σχεδιάστηκαν από την in house newbuidling team της BRAVE MARITIME και ονομάστηκαν DIAMOND SERIES διότι έχουν πολλά νέα τεχνολογικά πλεονεκτήματα.

Τα τέσσερα πλοία είναι χωρητικότητας 5.000 κυβικών μέτρων το καθένα και τα υπόλοιπα τέσσερα 6.500 κ.μ. το καθένα.
Όλα τα πλοία έχουν ηλεκτρονικές μηχανές νέου τύπου με υψηλές ταχύτητες και χαμηλή κατανάλωση καυσίμων- ICE class, water ballast treatment systems, μεγαλύτερες αντλίες, μαγνητικές ενώσεις ,ανοξείδωτες σωληνώσεις κα.
Το συνολικό κόστος του ναυπηγικού προγράμματος φθάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Τα πλοία θα παραδοθούν το 2014 τα μισά και τα υπόλοιπα το 2015.
Είναι πρώτη φορά που τα ναυπηγεία STX κτίζει LPG carriers αλλά η τεχνογνωσία της και η εμπειρία στα LNG τα κάνουν αξιόπιστο συνεταίρο. H Brave Maritime ελέγχει 2 capes φορτηγά του 2009-2010 2009 ενώ κάνει technical management σε 4 LPG carriers της Stealthgas!



ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.