Τα δέκα πλοία έφτασε ο στόλος της Euromar


Στα 10 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έφθασε ο στόλος τη Euromar, ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία συμμετέχει με joint venture η εισηγμένη στην αγορά του Nasdaq εταιρεία Euroseas, του Αριστείδη Πίττα.

Η Euromar αγόρασε το γερανοφόρο containerships «Cap Norte», 41.850 dwt και 3.091 TEU,ναυπηγήσεως του 2007 στην Πολωνία. Είναι ναυλωμένο για τρία χρόνια έναντι 17.500 δολ. την ημέρα. Θα μετονομασθεί σε «EM Kea» και θα έχει παραληφθεί από την Euromar το αργότερα από τις 16 Ιουνίου 2012.

"Η Euromar θα συνεχίσει να ψάχνει για ευκαιρίες τόσο στην αγορά των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, όσο και στο ξηρό φορτίο, καθώς οι τρέχουσες αξίες των πλοίων παρέχουν την ευκαιρία για υψηλές αποδόσεις στους μετόχους της Euroseas και Euromar" δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroseas, Αριστείδης Πίττας.ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.