ΝΑΤ: Μείωση συντάξεων κατά 7%


Ψηφίστηκε χθες από το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου η μείωση των συντάξεων του ΝΑΤ κατά 7% από 1/1/2012, καθώς και η μεταφορά του ποσού της κρατικής επιχορήγησης των 75 εκατομμυρίων ευρώ από τον προϋπολογισμό του Κεφαλαίου Ανεργίας-Ασθενείας Ναυτικών στον προϋπολογισμό του ΝΑΤ.


Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά πλειοψηφία με εξαίρεση τους εκπροσώπους των σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΠΕΝΕΝ.

Ο εκπρόσωπος της ΠΕΜΕΝ μάλιστα υπενθύμισε στο δ.σ. του ΝΑΤ ότι υπάρχει ομόφωνο ψήφισμα του διοικητικού συμβουλίου από τις 16/02/2012 που καταδίκαζε τη μείωση των συντάξεων του ΝΑΤ κατά 7%.

Επίσης, στη χθεσινή συνεδρίαση δόθηκε έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος με ημερομηνία 23/03/2012, στο οποίο αναγράφεται ότι το αποθεματικό του ΝΑΤ μέχρι τις 9/03/2012 ήταν το ποσό των 15.339.828,61 ευρώ και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του ελληνικού χρέους (κούρεμα) στις 12/03/2012 το ποσό ανέρχεται σε 4.691.018,49 ευρώ, με αποτέλεσμα να μειωθεί το αποθεματικό του ΝΑΤ κατά 69,42%.



ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
ΑΠΟ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.