Αύξηση 21% του τζίρου του Rina


Στα 249 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα του Ιταλικού Νηογνώμονα, Rina, το 2011 αυξημένα κατά 21% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα τα EBITDA έφθασαν τα 41 εκατ. ευρώ.
Για το 2012 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ καθώς στο τέλος του προηγούμενου έτους ο Rina προχώρησε σε σημαντικές εξαγορές εταιρειών.

Το 2011, έτος που γιόρτασε τα 150 χρόνια λειτουργίας του, ήταν μία πολύ καλή χρονιά για το Rina δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ιταλικού Νηογνώμονα, Ugo Salerno.

Εσωτερικά ήταν μία χρονιά που δημιουργήθηκε μία πιο ευέλικτη δομή η οποία απελευθέρωσε την καινοτομία και βελτίωσε το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών του Rina, σημείωσε ο κ. Salerno.

Πρόγραμμα εξαγορών

«Εξωτερικά», σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νηογνώμονας ξεκίνησε ένα σημαντικό πρόγραμμα εξαγορών, οι οποίες αύξησαν τα συνολικά μεγέθη του. Ο κ. Salerno τόνισε ότι ο Rina επικέντρωσε τις αναπτυξιακές επενδύσεις στις αναπτυσσόμενες οικονομίες και φρόντισε, κυρίως, να κάνει ισχυρή την παρουσία του στην Ασία.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των εξαγορών περιλαμβάνονται οι SIMTEX Srl, μία ρουμανική ιδιωτική εταιρεία πιστοποίησης και η διεθνής εταιρεία συμβούλων μηχανικών D'Appolonia Group.

Στο πλαίσιο μίας πολύ δύσκολης αγοράς παγκοσμίως για τους πλοιοκτήτες και τα ναυπηγεία, ο τομέας των θαλασσίων μεταφορών είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στον κύκλο εργασιών του Rina για το 2011.

Ο αριθμός των πλοίων που ταξινομήθηκαν στην κλάση του Rina αυξήθηκε κατά 8,5% και έφθασαν τα 4.375, και στους 33 εκατ. gt. Επίσης παρά τη σημαντική μείωση νέων παραγγελιών ο Rina έκλεισε τη χρονιά με 425 πλοία, 3,3 εκατ. gt στην κλάση του. Τέλος να σημειωθεί ότι ο αριθμός των πλοίων που είναι ταξινομημένα στην κλάση του Rina και ανήκουν σε νηολόγια της Ασίας αυξήθηκαν κατά 25%.




ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
ΑΠΟ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.