Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

«Σύγκρουση» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την επανίδρυση του ΥΕΝ

Διά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ. Γιάννη Μιχελάκη ήρθε η απάντηση της ΝΔ στην μεταξύ άλλων εξαγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλου για επανίδρυση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

"Εδώ και δυόμισι χρόνια οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος, αφού κατάργησαν το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, δεν άκουγαν τον Αντώνη Σαμαρά, που κατήγγειλε την απόφασή τους και δεν έκαναν τίποτα για την επανασύσταση του, όπως επίμονα τους ζητούσε". 


Στη δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης ανέφερε τα ακόλουθα: "Ξαφνικά σήμερα ο κ. Βενιζέλος δηλώνει ότι θέλει να ξανακτίσει εκείνο που οι ίδιοι γκρέμισαν.

Χρειάστηκε, όμως, να μεσολαβήσει, πριν από λίγες ημέρες, η έκθεση της Ε.Ε. που τονίζει (σελ. 34), ότι η κατάργηση του Υπουργείου «ώθησε τους πλοιοκτήτες στην αλλαγή σημαίας», με επιπτώσεις στην απασχόληση και τα φορολογικά έσοδα.

Είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες, υποσχόμενος πράγματα που μπορούσε να κάνει και δεν έκανε. Είναι απόδειξη πως δεν έχει κανένα σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και κανένα πρόγραμμα για την ανάταξη και την ανάπτυξη της οικονομίας".
ΠΗΓΗ: theseanation.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637