«Τροποποίηση εγκεκριμένων δρομολογίων ενόψει Πρωτομαγιάς»


«Τροποποίηση εγκεκριμένων δρομολογίων ενόψει Πρωτομαγιάς»

Ενόψει της 1ης Μαΐου του 2012 από την Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας έχουν γίνει οι ακόλουθες τροποποιήσεις δρομολογίων:

Α) Τροποποίηση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΗΙGH SPEED 4» προκειμένου μετά την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου την Παρασκευή 27-04-12 στην γραμμή Πειραιά – Πάρου – Νάξου – Ίου – Θήρας επιστρέψει απευθείας στον λιμένα Πειραιά, προκειμένου να εκτελέσει το Σάββατο 28-04-12 ακόμη ένα πρωινό δρομολόγιο στην ίδια γραμμή από όπου και θα επιστρέψει την Τρίτη 01-05-12 και με ώρα αναχώρησης 1700.
Β) Τροποποίηση του εγκεκριμένου δρομολογίου επιστροφής της Κυριακής 29-04-12 του Ε/Γ-Ο/Γ –Τ/Χ «SPEEDRUNNER IV», που εκτελεί εγκεκριμένα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σέριφου – Σίφνου – Μήλου, προκειμένου να επιστρέψει από λιμένα Μήλου την Τρίτη 01-05-2012 με ώρα αναχώρησης 1635 αντί για την Κυριακή στις 29-04-2012.
Πέραν των ανωτέρω δεν έχει έως σήμερα πραγματοποιηθεί άλλη τροποποίηση δρομολογίων.



ΠΗΓΗ: marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.