Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Θα ρυμουλκήσουν το Costa Concordia

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia, που παραμένει προσαραγμένο στις ακτές της Τοσκάνης, θα επιπλεύσει ξανά και θα ρυμουλκηθεί από την αμερικανική εταιρεία Titan Salvage και την ιταλική Micoperi.Οι εταιρείες αυτές «κέρδισαν το διαγωνισμό για την απομάκρυνση του ναυαγίου του Concordia», ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία Costa Crociere.
Το Costa Concordia προσάραξε στις 13 Ιανουαρίου σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από την ακτή του νησιού Τζίλιο, όπου έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι.
Σύμφωνα με την Costa, οι εργασίες της απομάκρυνσης του πλοίου, που δεν έχουν ακόμη λάβει την τελική έγκριση από τις ιταλικές αρχές, θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου «για μια περίοδο, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις, 12 μηνών».
Η εταιρεία είπε επίσης ότι από τη στιγμή που το σκάφος θα απομακρυνθεί η κοινοπραξία «θα φροντίσει για τον καθαρισμό του βυθού και την αποκατάσταση της θαλάσσιας ζωής».


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637