Ελειπαν 18,7 τόνοι καυσίμου από δεξαμενόπλοιο

Λιγότερα καύσιμα απ΄όσα αναγράφονταν στα παραστατικά του, εντοπίστηκε να έχει στις δεξαμενές του, ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά του Πειραιά, μετά απο έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησε, κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού, μετά από καταμέτρηση στις δεξαμενές του φορτίου, εντοπίστηκε έλλειμμα καυσίμου σε σχέση με τα παραστατικά του, το οποίο ανέρχεται στους 18,750 μετρικούς τόνους FUEL OIL Νο 3.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 53χρονος πλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου, ο οποίος κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία της πόλης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.