Έκτακτη εισφορά στους εφοπλιστές από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους Έλληνες εφοπλιστές προανείγγειλε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος αν εκλεγεί.

Ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι οι Έλληνες εφοπλιστές θα κληθούν να συμμετέχουν εθελοντικά στη διάσωση της χώρας συμφωνόντας σε μια έκτακτη εισφορά που θα τους επιβληθεί είτε με βάση τα έσοδα τους, είτε με βάση την χωρητικότητα των πλοίων, όπως άλλωστε έχει ήδη προαναγγείλει μιλώντας στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖα κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στις δηλώσεις του κ. Μπαλάφα αντέδρασε ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης που μετείχε στην ίδια συζήτηση αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί την πραγματικότητα βάσει της οποίας οι Έλληνες εφοπλιστές ήδη συνεισφέρουν σημαντικά στην εθνική οικονομία έχοντας υψωμένη την Ελληνική σημαία στα πλοία τους.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, «κανείς δεν τους υποχρεώνει να έχουν υψωμένη την Ελληνική σημαία, την οποία μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρες».

Δείτε αναλυτικά στα videos που ακολουθούν τις δηλώσεις Μπαλάφα και την αντίδραση Γεωργιάδη. 















ΠΗΓΗ: theseanation.gr


Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.