Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Έκτακτη εισφορά στους εφοπλιστές από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους Έλληνες εφοπλιστές προανείγγειλε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος αν εκλεγεί.

Ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι οι Έλληνες εφοπλιστές θα κληθούν να συμμετέχουν εθελοντικά στη διάσωση της χώρας συμφωνόντας σε μια έκτακτη εισφορά που θα τους επιβληθεί είτε με βάση τα έσοδα τους, είτε με βάση την χωρητικότητα των πλοίων, όπως άλλωστε έχει ήδη προαναγγείλει μιλώντας στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖα κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στις δηλώσεις του κ. Μπαλάφα αντέδρασε ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης που μετείχε στην ίδια συζήτηση αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί την πραγματικότητα βάσει της οποίας οι Έλληνες εφοπλιστές ήδη συνεισφέρουν σημαντικά στην εθνική οικονομία έχοντας υψωμένη την Ελληνική σημαία στα πλοία τους.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, «κανείς δεν τους υποχρεώνει να έχουν υψωμένη την Ελληνική σημαία, την οποία μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρες».

Δείτε αναλυτικά στα videos που ακολουθούν τις δηλώσεις Μπαλάφα και την αντίδραση Γεωργιάδη. ΠΗΓΗ: theseanation.gr


Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637